background
logo

Transport de pasageri Ungaria - Romania - Moldova

România - Ungaria

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

Rezervare locuri la telefon
tel+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
tel+(49) 17697056907
tel+(40) 754916932
WIBER+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
gmailtransportpersoane.md@gmail.com
WHATSAPP+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
SKYPEtransport.persoane

Cine suntem noi? Compania care oferă siguranță și confort transportului de persoane din Ungaria-România-Moldova, precum și invers pornind din Moldova către Ungaria.

Prioritatea noastră cea mai mare sunt clienții, și manifestăm responsabilitate și devotament pentru aceștia. Astfel că acordăm o importanță deosebită profesionalismului angajaților noștri. Avem doar șoferi cu ani experiență, respectuoși și amabili.

Avantajele Transport Persoane:

  • Siguranță și suport pe tot parcursul călătoriei.
  • Prețuri avantajoase.
  • Echipă dedicată și profesionistă.
  • Atitudine pozitivă față de client.

Interiorul autocarelor și microbuzelor este dotat cu fotolii moderne cu o distanță confortabila între scaune. Au aer condiționat excelent, ceea ce ajută la menținerea sănătății pasagerilor, iar ferestrele panoramice mari vă vor permite să vă bucurați de priveliști frumoase pe toată durata călătoriei.

Compania Transport Persoane are grijă de pasagerii săi, sunați și comandați bilete Ungaria-Moldova și invers - vom fi bucuroși să vă ducem la destinație și cu siguranță veți rămâne mulțumiți de faptul că ați ales să călătoriți cu transportpersoane.md. Atrageti atentia, noi, de asemenea, transport Moldova-Belgia. Vă rugăm să atrageți atenția că în această direcție și în alte direcții europene, oferim și servicii transport de marfă - ne puteți încredința complet livrarea mărfurilor agabaritice și supradimensionate!

Suntem bucuroși să oferim bilete și pentru aceste rute:

Transportam pasageri zilnic in urmatoarele orase: Nyirbator, Nyiregyhaza, Mezokovesd, Gyongyos, Beretta Falu, Karcag, Szolnok, Cegléd, Erd, Tata, Tatabanya, Komarno, Gyor.

Întrebări frecvente
Cât costă un bilet de autobuz Ungaria-Moldova?arrow

Oferim cele mai bune prețuri pentru călătorii din Europa. Pentru a afla prețul exact al rutei dvs., sunați-ne. Managerul va calcula costul aflând din ce oraș și de unde mergeți.

Există reduceri la bilete pentru copii?arrow

Toți copiii sub vârsta de 6 ani călătoresc gratuit cu Transport Persoane. Pentru un copil de peste 6 ani, trebuie achiziționat un bilet complet.

Cât durează să ajungi din Ungaria în Moldova?arrow

Aproximativ veți fi pe drum timp de 18 ore. Managerii noștri vă vor putea spune exact ora pe drum, care vor învăța de la dvs. orașul de plecare și orașul de sosire. Vrei să-i numărăm chiar acum? Sună-mă!

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale