background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Transport Moldova - Belgia

România - Belgia

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

Rezervare locuri la telefon
tel+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
tel+(49) 17697056907
tel+(40) 754916932
WIBER+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
gmailtransportpersoane.md@gmail.com
WHATSAPP+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
SKYPEtransport.persoane

Transport Persoane este o companie care oferă de mai mulți ani servicii de înaltă calitate pentru transportul de persoane din Moldova în țările europene. Experiența bogată, dragostea către munca noastră, echipa profesională ne permit să fim cei mai buni de pe piață. Cu toate acestea, vrem să vă spunem ceva mai mult despre noi înșine, astfel încât să înțelegeți că aceasta nu este o afirmație tare, ci o concluzie rezonabilă.

Transport Moldova Belgia

De ce ar trebui să vă intereseze autobuz Chisinau-Belgia cu noi? Există mai multe motive pentru aceasta:

 • autobuz confortabile;
 • staff amabil;
 • șoferi profesioniști;
 • prețuri accesibile;
 • deplasare până la destinație;
 • oprire la solicitarea pasagerilor;
 • elaborarea celor mai potrivite rute prin marile orașe ale Europei;
 • siguranță la un nivel înalt;
 • exista servicii transport marfa.

Transportul din Moldova în Belgia - caracteristicile autobuzelor

Transportul din Moldova în Belgia este un traseu care durează multe ore, deci este foarte important să se organizeze un nivel suficient de confort pentru pasageri. Pentru a face acest lucru, folosim un autobuz cu următoarele caracteristici:

 • scaune confortabile, reglabile, cu tetiere și cotiere;
 • plase și rafturi pentru depozitarea obiectelor personale în habitaclu;
 • sisteme de încălzire și de aer condiționat în stare bună de funcționare;
 • sistem multimedia, iluminat general și individual;
 • saloane spațioase și curate; ferestre panoramice cu o vizibilitate optimă.

Cum să comandați un serviciu de transport de pasageri Chisinau-Belgia

Pentru a utiliza transportul de pasageri Chisinau-Belgia cu compania noastră, trebuie doar să ne sunați, să ne scrieți sau să comandați un apel invers. În timpul unei conversații, va fi găsit un traseu potrivit pentru dvs. și va fi rezervat un loc pentru acesta. Nu vindem bilete în avans și nu vă cerem să plătiți rezervarea. Calculul se efectuează cu șoferul la ajungere. Din partea noastră, veți obține o garanție că veți fi adus la adresa specificată, dacă totul este în regulă cu documentele dvs. Căutați o călătorie, un bilet în altă direcție? De asemenea, avem rute disponibile:

Transportam pasageri zilnic pe transport Moldova-Belgia in urmatoarele orase: Aalst, Enghien, Anden, Anna, Anvers, Antoine, Arlon, Aarschot, Ath, Oudenaarde, Audenbyurg, Bastogne, Beringen, Bilzen, Binche, Blankenberge, Beaumont, Borglon, Boren, Bray, Braine-le-Comte, Bruges, Bruxelles, Bouillon, Wavre Valkur, Waregem, Waremme, Vervik, Verviers, Vёrne, Wiese, Vilvoorde, Virton, Geel, Genk, Gent, Geraardsbergen, Gistel, Damme, Deinze, Dendermonde, Diksmuide, Dilsen-Stokkem, Dinan, Diest, Durbuy, Genappe, Gembloux, Jodoigne, Zautleuv, Zottegem, Izegem, Ypres, Comines-Warneton, Kortrijk, Kuveni, Landen, La Louviere, La Roche-en-Ardenne, vasali, Le Rёls, Lessines, Leuven, Leuze-en-Hainaut, Limbourg, Lear, Lokeren, Lommel, Lo-Reninge, Liege, Maaseik, Malmedy, Marche-en famenne, Menen, Mesén, Mechelen Mons Mortsel, Mouscron, Namur, Neufchâteau, Nivelles, Ninové, Nieuwpoort, Ostend, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Pere Peruvelz, Poperinge, Ronse, Rochefort, Roeselare, St. Vith, Saint-Ghislain, Saint-Hubert, Seren, albastru, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Spa, Stavelot, Xuan, Sherpenhёvel-Zihem, Tilt, Tienen, Tongeren, Torhout, Tournai, Turnhout, Thuin, Houffalize, Filipvil, Fleurus, Florenvil, Fontaine L'Eveque, Fos-la-Ville, Halen, Halle, Hamont-Achel, Harelbeke.Pasă, Hasselt, Herentals, Herk-de-Stad, Hoogstraten, Charleroi, Châtelet, Chimay, lucios, Shevr, Eeklo, Eupen, Herve, Herstal, Yui.

Întrebări frecvente
Cât de des circulă autobuzele pe ruta Moldova-România-Belgia?arrow

Plecăm pe traseu în fiecare zi, la ora 12:00 din Chișinău, cu excepția unor sărbători mari. Locul de colectare a pasagerilor este informat de operator la rezervarea unui loc în autobuz.

Cât costă un bilet din Moldova spre Belgia?arrow

Prețul depinde de destinația finală de sosire. Verificați aceste informații cu consultanții noștri prin telefon sau prin messenger. Prețul biletului este fix, nu depinde de cantitatea de bagaje și de dimensiunea bagajelor de mână.

Pot să-mi iau bagajele din Moldova în Belgia cu mine?arrow

Autobuzele companiei noastre sunt echipate cu trunchiuri spațioase, care pot găzdui bagaje cu calculul a 1 valiză mare pentru 1 pasager. De asemenea, în cabină există rafturi pentru plasarea bagajelor de mână și plase mici pentru depozitarea obiectelor personale.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale