background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Transport Moldova - Belgia

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

România - Belgia

Transport Persoane este o companie care oferă de mai mulți ani servicii de înaltă calitate pentru transportul de persoane din Moldova în țările europene. Experiența bogată, dragostea către munca noastră, echipa profesională ne permit să fim cei mai buni de pe piață. Cu toate acestea, vrem să vă spunem ceva mai mult despre noi înșine, astfel încât să înțelegeți că aceasta nu este o afirmație tare, ci o concluzie rezonabilă.

Transport Moldova Belgia

De ce ar trebui să vă intereseze autobuz Chisinau-Belgia cu noi? Există mai multe motive pentru aceasta:

 • autobuz confortabile;
 • staff amabil;
 • șoferi profesioniști;
 • prețuri accesibile;
 • deplasare până la destinație;
 • oprire la solicitarea pasagerilor;
 • elaborarea celor mai potrivite rute prin marile orașe ale Europei;
 • siguranță la un nivel înalt;
 • exista servicii transport marfa.

Transportul din Moldova în Belgia - caracteristicile autobuzelor

Transportul din Moldova în Belgia este un traseu care durează multe ore, deci este foarte important să se organizeze un nivel suficient de confort pentru pasageri. Pentru a face acest lucru, folosim un autobuz cu următoarele caracteristici:

 • scaune confortabile, reglabile, cu tetiere și cotiere;
 • plase și rafturi pentru depozitarea obiectelor personale în habitaclu;
 • sisteme de încălzire și de aer condiționat în stare bună de funcționare;
 • sistem multimedia, iluminat general și individual;
 • saloane spațioase și curate; ferestre panoramice cu o vizibilitate optimă.

Cum să comandați un serviciu de transport de pasageri Chisinau-Belgia

Pentru a utiliza transportul de pasageri Chisinau-Belgia cu compania noastră, trebuie doar să ne sunați, să ne scrieți sau să comandați un apel invers. În timpul unei conversații, va fi găsit un traseu potrivit pentru dvs. și va fi rezervat un loc pentru acesta. Nu vindem bilete în avans și nu vă cerem să plătiți rezervarea. Calculul se efectuează cu șoferul la ajungere. Din partea noastră, veți obține o garanție că veți fi adus la adresa specificată, dacă totul este în regulă cu documentele dvs. Căutați o călătorie, un bilet în altă direcție? De asemenea, avem rute disponibile:

Transportam pasageri zilnic pe transport Moldova-Belgia in urmatoarele orase: Aalst, Enghien, Anden, Anna, Anvers, Antoine, Arlon, Aarschot, Ath, Oudenaarde, Audenbyurg, Bastogne, Beringen, Bilzen, Binche, Blankenberge, Beaumont, Borglon, Boren, Bray, Braine-le-Comte, Bruges, Bruxelles, Bouillon, Wavre Valkur, Waregem, Waremme, Vervik, Verviers, Vёrne, Wiese, Vilvoorde, Virton, Geel, Genk, Gent, Geraardsbergen, Gistel, Damme, Deinze, Dendermonde, Diksmuide, Dilsen-Stokkem, Dinan, Diest, Durbuy, Genappe, Gembloux, Jodoigne, Zautleuv, Zottegem, Izegem, Ypres, Comines-Warneton, Kortrijk, Kuveni, Landen, La Louviere, La Roche-en-Ardenne, vasali, Le Rёls, Lessines, Leuven, Leuze-en-Hainaut, Limbourg, Lear, Lokeren, Lommel, Lo-Reninge, Liege, Maaseik, Malmedy, Marche-en famenne, Menen, Mesén, Mechelen Mons Mortsel, Mouscron, Namur, Neufchâteau, Nivelles, Ninové, Nieuwpoort, Ostend, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Pere Peruvelz, Poperinge, Ronse, Rochefort, Roeselare, St. Vith, Saint-Ghislain, Saint-Hubert, Seren, albastru, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Spa, Stavelot, Xuan, Sherpenhёvel-Zihem, Tilt, Tienen, Tongeren, Torhout, Tournai, Turnhout, Thuin, Houffalize, Filipvil, Fleurus, Florenvil, Fontaine L'Eveque, Fos-la-Ville, Halen, Halle, Hamont-Achel, Harelbeke.Pasă, Hasselt, Herentals, Herk-de-Stad, Hoogstraten, Charleroi, Châtelet, Chimay, lucios, Shevr, Eeklo, Eupen, Herve, Herstal, Yui.

Transportul de pasageri Chisinau Belgia cu autocarul

TransportPersoane se specializează în transportul internațional de pasageri, oferind servicii de calitate în domeniul transporturilor de pasageri pe ruta Moldova Belgia. Compania noastră se străduiește să ofere confort maxim, siguranță și fiabilitate pentru fiecare pasager.

Condiții confortabile:

Înțelegem importanța confortului în timpul călătoriilor lungi. Astfel, autobuzele noastre sunt dotate cu facilități moderne. Scaune de înaltă calitate, cu spătare și suporturi de braț reglabile, spațiu generos pentru picioare și sisteme de aer condiționat pentru menținerea unei temperaturi plăcute - toate acestea creează condiții ideale pentru călătoria dvs. Autobuzul Chisinau Belgia este echipat cu tot ce este necesar pentru o călătorie plăcută.

Prioritatea noastră este siguranța:

Siguranța pasagerilor noștri este cea mai importantă prioritate. Toți șoferii trec printr-un proces riguros de selecție și pregătire pentru a asigura conducere sigură și profesională. De asemenea, întreținem și verificăm regulat autobuzele noastre pentru a ne asigura că funcționează în condiții de siguranță.

Curse spre Belgia cu destinații diferite:

Rutele Moldova Belgia acoperă peste 130 de orașe - Bruxelles, Gent, Antwerp și altele. Indiferent de destinația dvs, vă garantăm o livrare comodă și promptă.

Punctualitate:

Înțelegem că timpul dvs. este valoros, așa că respectăm cu strictețe programul de plecări și sosiri. Fiabilitatea și punctualitatea sunt principiile de bază după care ne ghidăm.

Profesionalism înalt:

Echipa noastră este formată din profesioniști experimentați, pregătiți să vă ofere cele mai bune servicii. De la șoferi prietenoși și calificați la angajați atenți din serviciul nostru de asistență - facem tot posibilul pentru ca călătoria dvs. să fie plăcută și de încredere.

Alegând TransportPersoane pentru călătoria dvs. pe ruta Chisinau Belgia, puteți avea încredere că veți primi un serviciu de înaltă calitate și o experiență memorabilă. Călătoriți cu noi și bucurați-vă de fiecare moment petrecut în drum!

Întrebări frecvente
Cât de des circulă autobuzele pe ruta Moldova-România-Belgia?arrow

Plecăm pe traseu în fiecare zi, la ora 12:00 din Chișinău, cu excepția unor sărbători mari. Locul de colectare a pasagerilor este informat de operator la rezervarea unui loc în autobuz.

Cât costă un bilet din Moldova spre Belgia?arrow

Prețul depinde de destinația finală de sosire. Verificați aceste informații cu consultanții noștri prin telefon sau prin messenger. Prețul biletului este fix, nu depinde de cantitatea de bagaje și de dimensiunea bagajelor de mână.

Pot să-mi iau bagajele din Moldova în Belgia cu mine?arrow

Autobuzele companiei noastre sunt echipate cu trunchiuri spațioase, care pot găzdui bagaje cu calculul a 1 valiză mare pentru 1 pasager. De asemenea, în cabină există rafturi pentru plasarea bagajelor de mână și plase mici pentru depozitarea obiectelor personale.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/