background
logo
Austria - Romania - Moldova
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Austria - Romania - Moldova

Întreabă-ți rudele și prietenii din Moldova ce ar dori să primească de la dvs. Transportpersoane.md va livra coletul dvs. din Austria în Moldova cu cea mai mare grijă.

Cum are loc trimiterea coletului? Foarte simplu. Șoferii noștri strâng colete din orașul în care vă aflați, astfel că acestea vor veni exact până la ușa dvs. Procesul de trimitere a unui colet din Austria în Moldova este aproape același ca în cazul transportului coletelor din alte țări. Deci, nu trebuie să vă faceți griji.

Consultând operatorul nostru acesta vă informează următoarea dată la care va trece autobuzul în zona dumneavoastră. Dacă doriți, puteți specifica o dată ulterioară de expediere, precum și să verificați cu operatorul toate condițiile necesare.

Avantajele transportului de colete cu noi:

  • Flexibilitate pentru a satisface cerințele clienților din toată Austria, România, Moldova.
  • Vehicule moderne cu echipamente GPS și trackere pentru optimizarea și accelerarea transportului.
  • Șoferi în uniformă și pregătiți.
  • Colectări și livrări cu program extins în principalele orașe deservite.
  • Servicii de transport marfa si colete în zeci de orașe din Europa
  • Consultanță permanentă

Trebuie să expediați un pachet greu și vă faceți griji că suportați atât de multă greutate și serviciul nu este tocmai ieftin? Aceasta nu este o problemă pentru clienții noștri, deoarece echipa noastră se ocupă atât de colectare, cât și de livrare la destinație.

Aveți în vedere, că transportăm colete și din Moldova-Austria. Dacă doriți să expediați la cel mai bun preț și cu calitatea celor mai buni transportatori, alegeți transportpersoane.md. La noi veți găsi un serviciu de livrare colete adaptat nevoilor dumneavoastră. Atrageti atentia, noi, de asemenea, livram si colete Germania-Moldova.

Întrebări frecvente
De ce depinde costul livrării?arrow

Costul livrării este format din trei factori: greutate, dimensiuni și distanță. Apelăm costul serviciului înainte de procesarea expedierii, nu veți avea cheltuieli suplimentare.

Dacă completez un formular pe site, Mă vor suna înapoi pentru a clarifica detaliile?arrow

Desigur! Vă vom contacta în termen de 10 minute dacă cererea a fost lăsată în timpul programului de lucru. De asemenea, ne puteți scrie în oricare dintre mesagerii menționați mai sus pentru consultare, înregistrarea plecării sau rezervarea biletelor.

Pot fi sigur că coletul meu va ajunge în siguranță?arrow

Compania de Transport persoane livrează colete și colete din Moldova în Europa și înapoi de mai bine de 5 ani. Avem un proces bine stabilit, doar profesioniștii fac munca și ne asumăm întreaga responsabilitate pentru proprietatea dvs. înainte de a o transfera destinatarului.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale