background
logo
Moldova - Romania - Luxemburg
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Moldova - Romania - Luxemburg

Este ușor să trimiți un colet cu transportpersoane.md. Vă puteți preda coletul în siguranță în oficiul nostru, în fiecare zi, de dimineață până seara.

Pentru preluarea și livrarea cu succes a coletului din Moldova-România-Luxemburg, nu uitați să scrieți informații complete și corecte despre adresă, inclusiv coduri poștale, nume, număr de telefon.

Cum se trimite un colet

Înainte de a trimite un colet este necesară ambalarea corectă și alegerea materialelor de ambalare potrivite pentru a minimiza riscul de deteriorare în timpul transportului:

  • Alegeți o cutie de dimensiuni adecvate pentru a susține greutatea
  • Folosiți materiale de amortizare pentru a umple orice spațiu suplimentar
  • Sigilați bine cutia pe toate părțile
  • Atașați eticheta de expediere, dacă este necesar

Verificați dacă coletul dumneavoastră nu conține articole interzise sau restricționate, deoarece acestea pot fi refuzate, returnate sau confiscate la controlul vamal.

Indiferent ce trebuie să trimiteți sau din direcția opusă, colete Luxemburg-Moldova – soluția ideală este la doar un sunet distanță la compania noastră. Beneficiați de sfaturi de specialitate la îndemână. Accesați o rețea de servicii profesionale și transport de colete în termenii stabiliți.

Prețul pentru a trimite un colet va depinde de serviciul selectat și de locul de preluare. Prețul de transport va depinde și de greutatea și dimensiunile coletului. Atrageti atentia, noi, de asemenea, livram si colete Franta-MoldovaDescoperiți cele mai bune servicii de livrare colete doar cu transportpersoane.md.

Întrebări frecvente
Trebuie să trimit un pachet din Luxemburg în Moldova, îl puteți livra?arrow
Da, Suntem angajați în expedierea coletelor și coletelor, atât din Moldova, cât și din alte țări europene.
Ce date de contact ale destinatarului sunt necesare pentru a trimite?arrow
Pentru a putea livra coletul dvs., trebuie să știm: numele destinatarului, numărul de telefon de contact și adresa, inclusiv codul poștal.
Vreau să expediez un colet fragil, este posibil?arrow

Da, pentru a face acest lucru, împachetați bine parcela și folosiți materiale absorbante de șocuri pentru a proteja parcela de daune.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale