background
logo

Transport de pasageri Moldova - Romania - Italia

România - Italia

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

Rezervare locuri la telefon
tel+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
tel+(49) 17697056907
tel+(40) 754916932
WIBER+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
gmailtransportpersoane.md@gmail.com
WHATSAPP+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
SKYPEtransport.persoane

Transport Persoane este o companie care oferă servicii de transport de pasageri din Moldova în țările europene. Are la dispoziție aproximativ 20 de unități de transport nou, confortabil, care este deservit în mod regulat. La volan sunt șoferi profesioniști cu experiență vastă pe rutele străine. Dar acestea nu sunt toate avantajele.

Caracteristici ale transportului de pasageri Moldova-Italia

Transport Moldova-Italia se efectuează în mod regulat - plecarea din capitala Moldovei zilnic la ora 12, cu excepția unor sărbători. Și, de asemenea:

 • plasăm clientul și confortul acestuia pe primul loc;
 • respectăm toate normele sanitare și funcționale ale echipamentelor tehnice;
 • șoferii noștri au o vastă experiență de conducere;
 • managerii sunt amabili, profesioniști și își iubesc meseria;
 • călătorim zilnic spre toate orașele din Italia;
 • prestăm servicii de transport mărfa;
 • garantăm siguranța clienților noștri.

Transportul de pasageri Moldova-Italia – caracteristici de transport

Am menționat deja că transportul de pasageri Moldova-Italia se efectuează pe mașini noi cu capacități diferite de pasageri. De asemenea, trebuie remarcat faptul că

 • toate echipamentele sunt reparate, curate și întotdeauna gata de plecare;
 • fiecare salon este echipată cu scaune confortabile, reglabile;
 • există climatizare, iluminare zonală;
 • fiecare autobuz are un compartiment de bagaje mare.

Astăzi suntem gata să vă arătăm toate avantajele noastre. Ce trebuie să faceți pentru a merge într-o călătorie cu noi? Sunați - ne sau trimiteți - ne un e-mail-contacte din partea de sus a ecranului și rezervați un loc. Vom fi bucuroși să vă oferim servicii în direcția opusă, rezervați bilete pentru ruta din Italia în Moldova și călătoriți confortabil. Vă rugăm să rețineți că puteți reveni cu noi pe ruta de întoarcere din Italia spre Moldova și în alte destinații din Europa. De asemenea, dorim să vă oferim serviciul autocar Germania-Moldova.

Transportam pasageri zilnic in urmatoarele orase: Bolonia, Roma, Trieste, Palmanova, Udine, Beluno, Pordenone, Portogruaro, SanDona, Mestre, Venezia, Treviso, Padova, Vicenza, Trento, Bolzano, Verona, Rovigo, Ferrara, Bologna, Modena, Reggio, Emilia, Mantova, Parma, Desenzano, Brescia, Bergamo, Milano, Novara, Vercelle, Piacenza, Cremona, Genova, Torino, Cuneo, Pavia, Pisa, Ravena, Lugo, Imola, Faenza, Forli, Cesena, Cervia, Cecina, Cesenatico, Rimini, Cattolica, Firenze

Întrebări frecvente
Cum să rezervați un bilet de autobuz Moldova-Italia?arrow

Pentru a comanda bilete, trebuie să apelați numerele de telefon listate pe site sau să ne scrieți. Managerii noștri vă vor rezerva un loc în autobuz la data pe care o informați. Grăbește-te să părăsească rezervarea, deoarece traseul este foarte popular!

Cât de des circulă autobuzul?arrow

Acesta este un traseu foarte popular printre clienții noștri, așa că plecăm din Moldova în fiecare zi. Ora aproximativă de plecare este 12: 00 din Chișinău. Pentru a afla dacă există timp liber pentru cea mai apropiată dată, sunați-ne chiar acum.

Да, Вы можете взять с собой багаж в виде ручной клади, дорожной сумки или чемодана. А можно всё вместе. У нас большие багажные отсеки, поместится всё! Но если вашего багажа слишком много, рекомендуем воспользоваться нашими грузовыми перевозками.arrow

Da, vă puteți lua bagajele cu dvs. sub formă de bagaje de mână, Geantă de călătorie sau valiză. Sau puteți face totul împreună. Avem compartimente mari pentru bagaje, totul se va potrivi! Dar dacă bagajul dvs. este prea mult, vă recomandăm să utilizați transportul nostru de marfă.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale