background
logo
Moldova - Romania - Slovakia
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Moldova - Romania - Slovakia

Dacă sunteți în căutarea unor livrări de colete la preț avantajos, dar nu doriți să faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea sau fiabilitatea, nu căutați mai departe decât transportpersoane.md.

Ne-am câștigat o reputație puternică în rândul clienților noștri pentru livrarea eficientă a coletelor din Moldova către Slovacia. În așa mod ne asigurăm că clienții noștri au cea mai mare încredere atunci când trimit un colet. De asemenea, ne mândrim cu faptul că oferim unele dintre cele mai competitive tarife la costurile de livrare, astfel încât nu este nevoie să spargeți banca pentru a vă trimite coletul acolo unde aveți nevoie.

Avantajele de care beneficiați cu noi:

  • Prețuri accesibile.
  • Servicii excelente pentru clienți.
  • Asistență prin telefon, e-mail și chat live.
  • Servicii transport marfa.
  • Siguranța coletelor.

De asemenea puteți avea încredere în noi pentru a vă livra coletele și din Slovacia-Moldova. Suntem echipați cu cea mai recentă tehnologie și veți descoperi că calitatea bună poate fi și valoare bună. Oferim o gamă largă de servicii cu un raport calitate-preț excelent. Atrageti atentia, noi, de asemenea, livram si colete Germania-MoldovaCând vine vorba de transportarea unui colet... noi vă suntem la dispoziție!

Întrebări frecvente
Este posibil să trimit un colet cu medicamente?arrow
Da, livrăm medicamente. Dacă medicamentul este eliberat pe bază de rețetă, trebuie să adăugați o rețetă care să aibă sigiliul medicului. În caz contrar, nu putem garanta livrarea unui astfel de pachet.
Este posibil să trimit un colet nu din Chișinău, ci dintr-un alt oraș din Moldova?arrow
Da, este posibil, dar există mai mulți factori importanți. Sunați chiar acum pentru a afla dacă traseul nostru trece prin orașul dvs. Va exista un loc în autobuz pentru parcela dvs.
Cum aflu timpul de livrare al unui colet?arrow
Puteți afla timpul de livrare a coletului apelând managerii noștri. Timpul mediu de livrare este de 1-3 zile calendaristice.
Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale