background
logo

Transport de pasageri Italia - Romania - Moldova

România - Italia

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

Rezervare locuri la telefon
tel+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
tel+(49) 17697056907
tel+(40) 754916932
WIBER+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
gmailtransportpersoane.md@gmail.com
WHATSAPP+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
SKYPEtransport.persoane

Ruta Italia-Moldova este foarte populară în prezent, iar compania noastră a făcut tot posibilul pentru a oferi transport de persoane în această direcție. Compania ”Transport Persoane” deține mai multe avantaje ce o diferențiază de altele:

  • Parcurgem zilnic acest itinerar, inclusiv în sens invers, transport din Moldova spre Italia. Traversăm cele mai populare orașe.
  • Reorganizăm traseul în funcție de dorințele clientului și întotdeauna îl lăsăm la adresa indicată la orice oră de zi sau noapte.
  • Prețurile noastre, indiferent de factorii de pe piață, continuă să fie accesibile, astfel încât să aveți posibilitatea de a călători fără cheltuieli considerabile.
  • Prestăm servicii suplimentare, cum ar fi servicii transport marfa.

Vă recomandăm să remarcați și celelalte rute noastre:

Cum să rezervați o călătorie pe transport Italia-Moldova​?

Dacă știți în ce oraș doriți să mergeți și la ce dată, sunați-ne la numărul de telefon indicat pe site și vă vom face o rezervare pe transport Italia-Moldova​. Dacă nu sunteți sigur că trecem printr-o anumită locație, vă rugăm să contactați consultanții noștri. Veți primi detalii complete despre traseu în ambele direcții. Dacă aveți întrebări sau sugestii, vă invităm să ne contactați. 

Transportam pasageri zilnic in urmatoarele orase: Bolonia, Roma, Trieste, Palmanova, Udine, Beluno, Pordenone, Portogruaro, SanDona, Mestre, Venezia, Treviso, Padova, Vicenza, Trento, Bolzano, Verona, Rovigo, Ferrara, Bologna, Modena, Reggio, Emilia, Mantova, Parma, Desenzano, Brescia, Bergamo, Milano, Novara, Vercelle, Piacenza, Cremona, Genova, Torino, Cuneo, Pavia, Pisa, Ravena, Lugo, Imola, Faenza, Forli, Cesena, Cervia, Cecina, Cesenatico, Rimini, Cattolica, Firenze

Întrebări frecvente
Ce autobuze sunt folosite pentru transportul din Italia în Moldova?arrow

În flota noastră există doar microbuze noi care sunt echipate cu sisteme de climatizare, scaune reglabile, iluminare zonală. Ne asigurăm că scaunele sunt confortabile, iar sistemul de reglare a acestora este funcțional.

Cum să rezervați un bilet de autobuz din Italia în Moldova?arrow

Pentru a rezerva bilete, vă rugăm să contactați centrul nostru de contact. Managerii vă vor spune dacă există locuri pentru data pe care ați specificat-o sau veți ridica alta. De asemenea, puteți rezerva imediat un loc pentru călătoria de întoarcere.

Prin ce orașe trece traseul?arrow

Traseul include localități populare și turistice, care sunt enumerate mai sus pe aceeași pagină. Dacă nu există niciun oraș în lista care vă interesează, sunați-ne și vom clarifica dacă traseul nostru trece prin localitatea specificată.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale