background
logo
Moldova - Romania - Austria
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Moldova - Romania - Austria

Doriți să trimiteți un colet rudelor sau persoanelor dragi din Austria? Apelați la serviciul companiei Transport Persoane pentru a trimite coletul în siguranță.

Ce trebuie să faceți

Contactați operatorul nostru și să specificați când avem următoarea cursă Moldova-România-Austria. În ziua stabilită, aduceți coletul la oficiul nostru sau vă informăm, dacă autobusul nostru trece prin orașul dvs. Nu va trebui să mergeți undeva și să stați la coadă – veți preda coletul sau pachetul în Moldova șoferului nostru unde vă va fi convenabil. Același lucru se aplică și în cazul în care se trimite un colet din Austria-Moldova-România.

Cum se face livrarea

Livrarea se face la adresa specificată din Austria. Pentru a vă contacta destinatarul, vă rugăm să indicați numărul acestuia de mobil valabil. Livrăm coletele la adresa destinatarului, dar în unele cazuri, clienții preferă să primească coletul în teritoriu neutru. Pentru a evita întârzierile și problemele la vamă, vă rugăm să respectați restricțiile privind expedierea articolelor interzise. Puteți afla mai multe detalii de la operatorul nostru.

Stați fără griji livrăm colete fără întârziere! Nu ezitați să alegeți transportpersoane.md. Cu siguranță,vă veți bucura de un serviciu transport marfa si serviciu de transport colete, la cel mai înalt nivel. Atrageți atenția, noi, de asemenea, livrăm și colete Franta-Moldova.

Întrebări frecvente
Ce articole sunt interzise pentru livrare?arrow
Arme, droguri, produse din tutun, medicamente eliberate pe bază de rețetă fără prescripție medicală, alcool și produse perisabile. De asemenea, vă rugăm să vă abțineți de la articolele fragile dacă nu sunteți gata să le furnizați ambalaje adecvate.
Vreau să trimit un colet într-o altă țară care nu este listată pe site-ul dvs. web, este posibil?arrow
Lista țărilor prin care trece traseul nostru este indicată pe site. Dacă nu găsiți niciun stat, înseamnă că nu am organizat încă procesul de trimitere a coletelor acolo. Lucrăm la o prelungire.
Pot afla în ce țară se află în prezent coletul meu?arrow

Da, puteți apela managerii și puteți afla unde este parcela acum. Dar, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece ea va fi pe drum timp de cel mult 3 zile.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale