logo

Transport auto pe platforma

O altă activitate suplimentară de servicii de transport marfa a companiei ”Transport Persoane” este închirierea unei remorci traul. Acest serviciu este perfect pentru cei care caută o modalitate sigură, convenabilă și ieftină de a transporta încărcături supradimensionate. Datorită designului său unic, pot fi transportate chiar și încărcături foarte mari – remorca traul va rămâne întotdeauna stabilă. Este, de asemenea, potrivit pentru transportul mașinilor și utilajelor speciale.

De ce merita sa inchiriezi transport auto pe platforma de la noi?

  1. Păstrăm mijlocul nostru de transport în stare ideală. Este întotdeauna curat, bine întreținut și pregătit pentru plecări de urgență.
  2. Toți șoferii noștri au experiență și sunt supuși unor controale de sănătate la începutul călătoriei.
  3. Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru autorizații, planificarea și coordonarea traseului.
  4. Suntem gata să transportăm orice încărcătură, indiferent de aspect, dimensiune și tip.
  5. Este posibil să utilizați servicii de transport suplimentare.

Închirierea remorcii traul de la compania noastră vă scutește de toate dificulțățile legate de organizarea transportului. În același timp, prețul serviciilor noastre de închiriere a remorcii traul în Moldova este mai mic decât media de pe piață și este întotdeauna susținut de o calitate înaltă.

Pentru a afla acum costul transportării încărcăturilor cu remorca traul, contactați-ne. Managerul va stabili o ofertă de preț după ce va fi clar ce doriți să transportați și pe ce distanță. Garantăm siguranța deplină a încărcăturii, o reacție imediată la circumstanțe de forță majoră și un sprijin informațional continuu. Acordați atenție unui alt serviciu suplimentar - închirierea autobuzelor. Pentru a estima toate beneficiile noastre, vă rugăm să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră!

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale