background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Autobuz Chisinau – Germania

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

România - Germania

Deja câțiva ani organizăm și efectuăm rute din Chisinau in Germania. Sarcina noastră este de a aduce acest proces la perfecțiune, încât fiecare client să fie mulțumit de serviciul nostru. De aceea, astăzi transportul pasagerii prin direcție Chișinău-Germania, de la compania noastră, are o serie de avantaje. De exemplu, transport Moldova Germania este zilnic si duce pana la adresa necesara.

De ce trebuie să alegeți transport Moldova-Germania?

Compania noastră se compară favorabil caracteristici, pe care le vom împărtăși cu plăcere cu dvs:

  • În garajul Transport Persoane există doar modele noi,starea pe care o menținem în serviciile oficiale.
  • Toate autobuzele sunt echipate cu un sistem funcțional de filtrare, încălzire și răcire a aerului.
  • Fiecare salon are un sistem multimedia cu difuzarea de filme și muzică.
  • Transportul nostru se distinge prin saloane confortabile, mereu curate și ferestre mari pentru cea mai confortabilă călătorie.

Alegeti un autocar cu autobuzul Chisinau-Germania cu noi, voi alegeti:

  • prețuri accesibile în combinație cu servicii europene, pentru toate călătoriile în autobuze Chișinău-Germania;
  • garaj mare de autobuze moderne;
  • o echipă mare de angajați profesioniști de manageri și șoferi;
  • rute convenabile către marile orașe;
  • transportul pasagerilor la adresa specificată;
  • există transport marfă în direcția europeană.

Cum să rezervați un bilet pentru autobuzul Chișinău-Germania

Utilizați datele de contact de pe site-ul nostru, completați formularul de feedback pentru a rezerva un loc pentru transport Moldova Germania. Plata călătoriei se intimple la îmbarcare. Nu vă solicităm să plătiți călătoria în avans pentru confortul dumneavoastră,încât în caz de fors-majoră să nu pierdeți bani pentru un bilet neutilizat.

Vă recomandăm să remarcați și celelalte rute noastre: 

Au apărut întrebări? Sunați-ne!

Transport: autobuze si microbuze, ruta Moldova Germania Moldova. Ieftin, rapid si confortabil. Transport zilnic pana la adresa Germania in urmatoarele orase: Berlin, Hamburg, Munchen, Koln, Frankfurt, Stuttgart, Dusseldorf, Dortmund, Essen, Bremen, Dresden, Leipzig, Hanovra, Nürnberg,Duisburg, Bochum, Wuppertal, Bielefeld, Bonn, Münster, Karlsruhe, Mannheim, Wiesbaden, Augsburg, Gelsenkirchen Moenchengladbach, Braunschweig, Chemnitz, Aachen, Kiel, Halle, Magdeburg, Krefeld, Freiburg im Breisgau, Lübeck, Oberhausen, Erfurt, Rostock, Mainz, Kassel, Hagen, Saarbrücken, Hamm, Mülheim an der Ruhr, Leverkusen, Ludwigshafen am Rhein, Oldenburg, Potsdam, Solingen, Herne, Osnabrück, Neuss, Heidelberg, Darmstadt, Paderborn, Regensburg, Ingolstadt, Würzburg, Wolfsburg, Ulm, Bottrop, Heilbronn, Fürth, Gottingen, Recklinghausen, Pforzheim, Offenbach, Remscheid, Reutlingen, Bergisch Gladbach, Bremerhaven, Koblenz, Jena, Trier, Erlangen, Moers, Cottbus, Hildesheim, Siegen, Salzgitter, Kaiserslautern, Witten, Gera, Iserlohn, Gütersloh, Zwickau, Schwerin, Duren, Hanau, Esslingen am Neckar, Ludwigsburg, Ratingen, Lunen, Dessau, Marl, Tubingen, Flensburg, Velbert, Villingen-Schwenningen, Minden.

Rute convenabile către marile orașe.

 

Transport spre Germania din Moldova cu autocarul

Compania TransportPersoane efectuează curse Moldova Germania. Oferim rute fiabile și confortabile, precum și o gamă largă de destinații în toată Germania, astfel încât fiecare pasager să poată ajunge la destinația sa finală cu maxim confort.

Transport spre Germania din Chișinău presupune:

Diversitate de rute: Oferim pasagerilor posibilitatea de a alege diverse orașe din Germania ca destinație finală. Indiferent dacă doriți să călătoriți spre Berlin, München, Hamburg, Frankfurt sau altundeva, avem rute care să satisfacă nevoile dvs. Autocar Chisinau Germania ajunge în peste 100 de orașe!

Fiabilitate și respectarea termenelor: Înțelegem cât de important este să ajungeți la timp, motiv pentru care acordăm o atenție deosebită respectării orarului. Compania noastră asigură precizie și punctualitate în fiecare rută, garantând că călătoria dvs. va decurge fără probleme.

Profesionalism și siguranță: Echipa noastră este formată din șoferi și personal experimentat și calificat, care vă garantează călătorii confortabile și sigure. Efectuăm revizii și întreținere regulată a vehiculelor noastre pentru a asigura un nivel ridicat de siguranță pe drum.

Confort pentru pasageri: Ne străduim să facem călătoria dvs. cât mai confortabilă și plăcută posibil. Autobuzele noastre sunt echipate cu scaune confortabile, spațiu suficient pentru picioare, aer condiționat, Wi-Fi și prize pentru încărcarea dispozitivelor, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment al călătoriei dvs. Curse Moldova Germania cu noi sunt confortabile și sigure.

Beneficiați de serviciile noastre rezervând un bilet de transport spre Germania. Compania noastră vă garantează fiabilitate, confort și siguranță în fiecare etapă a călătoriei dvs. Vom face ca următoarea dvs. călătorie să fie ușoară și plăcută alături de noi.

Întrebări frecvente
Cum să rezervați un bilet de autobuz sau mircobuz in Germania?arrow

Pentru a rezerva un bilet pentru un autobuz Chisinau Germania, trebuie să ne sunați sau să ne scrieți. Am oferit clienților noștri multe modalități diferite de comunicare, inclusiv un formular de rezervare a biletelor pe site. Vrei să te sunăm înapoi? Completați formularul de feedback și așteptați!

Cât durează călătoria din Moldova spre Germania cu autocar?arrow

Durata călătoriei depinde de orașul din Germania în care mergeți. Plecăm la ora 12:00 din Chișinău, ajungem în primul oraș German într-o medie de 26 de ore.

De ce cursele cu Autocar Chisinau – Germania? Pentru că putem folosi alte mijloace de transport, care vor fi mai rapidearrow

1 – Preţuri accesibile. Am creat o formulă de plată pentru cursele cu autobuzul, astfel încât prețurile să fie mult mai pe plac clienților, comparativ cu alte tipuri de transport de pasageri.
2 – Avem o echipă de profesionişti, care îşi fac treaba de mulţi ani. Autobuzele noastre sunt echipate cu tot ce este necesar pentru a vă face călătoria confortabilă.
3 – Vă vom duce la adresa pe care ne-o spuneţi. De asemenea, pe toata perioada cursei de la Chișinău spre Germania, veți putea observa peisajele frumoase și arhitectura țărilor europene pe acest drum.

Animalele pot fi transportate pe ruta Chisinau Germania?arrow

Da, permitem transportul animalelor în saloanele noastre, dar există unele restricții. Suntem gata să luăm la bord pisici și câini mici care au pașaport și pot fi transportați până la capăt.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/