logo

Transport internațional de colete

Compania ”Transport Persoane” este dedicată livrării internaționale de colete din Moldova și România în Europa, transport persoane și transporte marfa. Prezentăm o serie de avantaje care ne diferențiază de alte companii de pe piață:

  1. Livrarea periodică a coletelor cu autocarul în marile orașe europene. Acest lucru a fost realizat prin stabilirea unor rute optime.
  2. Costuri reduse, ce depind de volumul și cantitatea încărcăturii, dar întotdeauna în concordanță cu posibilitățile clientului.
  3. Manageri calificați care își asumă întreaga responsabilitate în ceea ce privește documentația.
  4. Șoferi cu experiență, care circulă de mulți ani pe rutele noastre.
  5. Asigurare. Cu noi, trimiterea coletelor și pachetelor mici din Moldova are loc întotdeauna în condiții de siguranță. În caz de forță majoră, garantăm rambursarea întregii valori a bunurilor dumneavoastră.
  6. Integritatea aspectului exterior și a conținutului. Puteți preda coletul sau bagajul în autocarul nostru și să fiți sigur că acesta va ajunge în aceeași stare în care a fost primit de la dumneavoastră.

Nu avem aproape nicio restricție - puteți trimite colete și bagaje de orice conținut cu autocarul nostru. Vă rugăm să evitați alimentele perisabile, substanțele interzise, iar pentru medicamentele eliberate pe bază de rețetă, adăugați copii ale rețetei medicului dumneavoastră.

Cum puteți afla costul livrare din Romania in Moldova?

Utilizați serviciul de callback de pe site sau contactați-ne la numerele de telefon indicate. Managerii noștri vă vor ajuta să calculați prețul livrării în funcție de parametri și destinație. Astăzi suntem gata să vă prezentăm toate avantajele serviciului prestat la nivel european al companiei noastre. Aveți încredere în noi și nu vă vom dezamăgi!

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale