background
logo
Moldova - Romania - Italia
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Moldova - Romania - Italia

Datorită Companiei ”Transport Persoane”expedierea colete din Moldova în Italia nu a fost niciodată mai accesibilă. Am elaborat cele mai bune itinerarii posibile, astfel încât livrările să poată fi efectuate în cel mai scurt timp posibil. Am angajat șoferi profesioniști și responsabili pentru a ne asigura că toate coletele dumneavoastră sunt livrate intacte. Doar aici veți găsi cei mai amabili și răbdători consultanți, care sunt bine informați despre activitățile noastre.

Ce putem accepta pentru expediere colete Moldova-Italia:

  • haine, încălțăminte, produse cosmetice, articole de uz casnic;
  • produse alimentare neperisabile;
  • medicamente;
  • plicuri cu documente.

Puteți fi siguri că pachetul va ajunge la destinație, deoarece îl predăm strict în mână și nu îl lăsăm niciodată în grija unei persoane din afară. În caz de forță majoră, compania este pe deplin responsabilă din punct de vedere financiar pentru bunurile dumneavoastră. Dacă doriți să trimiteți mărfuri supradimensionate în Europa, noi la fel vă putem ajuta. Adresați-vă consultanților noștri pentru mai multe detalii despre servicii transport marfa. Dorim să vă atragem atenția că noi livrăm colete din Italia în Moldova în mod frecvent și la un cost redus.

Vă rugăm să ne contactați, vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Întrebări frecvente
Cât de des trimitem colete din Moldova în Italia?arrow

Deoarece această rută este foarte populară în rândul clienților noștri, acceptăm colete pentru plecare zilnic sau imediat ce există transport în această direcție.

De ce am nevoie pentru a trimite un pachet?arrow
Pre-familiarizați-vă cu toate regulile de transport al coletelor companiei noastre.Este bine să-l împachetați, să ne spuneți detaliile destinatarului (numele și numărul său de telefon în Italia), să plătiți. Răspundem la toate întrebările dvs. în scris și prin telefon.
Poate destinatarul să plătească pentru colete Moldova-Italia?arrow
Da, plata se poate face la livrarea coletului. Cu toate acestea, vă rugăm să soluționați această problemă cu destinatarul în avans. Dacă destinatarul nu poate plăti pentru serviciile noastre, vă vom returna coletul.
Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale