logo

Transport international de persoane

Compania Transport Persoane prestează de mulți ani serviciul de transport internațional de persoane si servicii transport marfa. În acest timp, am reușit să stabilim cele mai convenabile rute posibile și să asigurăm un nivel înalt de servicii. Echipa noastră este formată din profesioniști de cel mai înalt calibru, care excelează nu numai prin capacitatea lor de a efectua impecabil lucrul, ci și prin standardele lor morale distinse. Pasagerul și confortul acestuia se află întotdeauna pe primul loc, motiv pentru care Compania Transport Persoane a fost preferată de peste 5.000 de clienți.

Alegând transport persoane din Chișinău spre Europa cu compania noastră, veți avea parte de:

  • o călătorie sigură și confortabilă cu un autocar nou și modern;
  • șoferi politicoși, întotdeauna receptivi la dorințele pasagerilor;
  • deservire la nivel european la prețuri accesibile;
  • oportunitatea de a utiliza suplimentare servicii de transport;
  • ”livrare din ușă în ușă” fără costuri suplimentare.

În garajul nostru dispunem de 18 autovehicule de ultimă generație, fiecare dintre acestea fiind supuse unei întrețineri sistematice. Dispunem de autocare de mare capacitate, precum și de microbuze pentru transport internațional.

Caracteristicile transportului nostru transport internațional:

  • curățenie perfectă, care este menținută în conformitate cu reglementările sanitare;
  • scaune confortabile, reglabile, cu tetiere și cotiere;
  • sistemele de aer condiționat și de încălzire sunt întotdeauna în stare bună de funcționare;
  • disponibilitatea sistemelor multimedia și a iluminatului zonal pentru activitățile de agrement în timpul deplasării.

Compania Transport Persoane asigură transportul internațional cu autocarul pentru pasageri în Europa la cele mai accesibile prețuri. Cu noi puteți călători în cele mai mari orașe europene. Sunt disponibile curse periodice - plecăm zilnic din Chișinău, trecând prin România. Dispunem, de asemenea, de autocare care pleacă în fiecare zi în direcția opusă.

Aveți întrebări? Sunați, scrieți sau solicitați serviciul de apel invers (callback) chiar acum. Managerii noștri amabili vă vor oferi informații complete despre activitatea companiei. Vă invităm să ne însoțiți în această călătorie!

Întrebări frecvente
Cum aflu programul autobuzelor?arrow

Autobuzele pleacă din Chișinău în toate orașele europene la ora 12:00 în fiecare zi. Ora sosirii depinde de destinația finală a călătoriei. Pentru a afla mai multe, contactați managerii noștri.

Cât costă biletul?arrow

Prețul biletului depinde de rută. Ne asigurăm că este accesibil clienților noștri. Sunați-ne chiar acum, spuneți-ne de unde și unde doriți să mergeți. În termen de un minut, consultantul vă va informa prețul.

Cum să rezervați un bilet?arrow

Sunați-ne chiar acum: spuneți-ne ruta și data. Managerul vă va rezerva un loc și vă va informa de unde pleacă autobuzul.

Cum să plătiți pentru transportul de pasageri în compania noastră?arrow

Plata se face în numerar sau fără numerar la îmbarcare. Vă garantăm că vă vom livra la adresa specificată dacă documentele dvs. sunt în ordine și serviciile de frontieră nu au niciun motiv să vă elimine de pe traseu.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale