background
logo

Transport de pasageri Luxemburg - Romania - Moldova

România - Luxemburg

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

Rezervare locuri la telefon
tel+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
tel+(49) 17697056907
tel+(40) 754916932
WIBER+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
gmailtransportpersoane.md@gmail.com
WHATSAPP+(373) 799 000 69 / +(373) 767 400 01
SKYPEtransport.persoane

Compania Transport Persoane vă invită la o călătorie din Luxemburg în Moldova! Vă garantăm că veți rămâne impresionat, deoarece dispunem de o serie de avantaje:

  1. Vehicul nou, cu toate sistemele de confort în stare bună de funcționare: spătarele, tetierele, cotierele sunt reglabile, sistemele de climatizare încălzesc/răcesc și purifică aerul, este disponibil sistem multimedia și iluminat individual.
  2. Staff amabil: toată lumea, de la manager la șofer, va fi bucuroasă să vă ofere servicii și să se asigure că vă simțiți confortabil și sunteți mulțumit.
  3. Debarcarea pasagerului la o adresa indicată nu este un serviciu suplimentar, ci o misiune ordinară.
  4. Puteți utiliza și alte servicii de transport marfa, cum ar fi trimiterea unui colet în Moldova sau comandarea unui transport de marfă.
  5. Cu ajutorul nostru, puteți călători în direcția opusă - din Moldova în Luxemburg, precum și în alte țări europene, de exemplu, din Chișinău în Belgia.

Cum se comanda transport persoane Luxemburg-Chisinau

Pentru a ajunge din Luxemburg la Chisinau cu noi, scrieti sau sunati la contactele enumerate pe site chiar acum. Spuneti operatorului in ce oras doriti sa ajungeti si data calatoriei. Managerul nostru va rezerva un bilet pentru dvs Sunați-ne acum, faceți o rezervare și experimentați adevăra deservire europeană prestată de Compania Transport Persoane.

Cu noi puteți călători în toată Europa, pentru că avem și rute:

Transportam pasageri zilnic in urmatoarele orase: Luxemburg, Echternach, Rosport, Berdorf, Beaufort, Vianden, Hosingen, Junglinster, Niederanven, Hesperange, Mulder, Koerich, Colmar-Berg, Diekirch, Martellenzh, Boulaide, Esch-sur-Sure, Wiltz, Wincrange, Aselborn, Troisvierges.

Întrebări frecvente
La ce dată pot rezerva un loc în autobuzul Luxemburg-Chișinău?arrow

Autobuzele pe această rută călătoresc în fiecare zi, trebuie doar să faceți o rezervare pentru data dorită. Datorită popularității crescânde a acestui traseu, vă rugăm să faceți o rezervare în avans.

Nu pot plăti pentru un copil care are 7 ani și el va sta în brațele mele?arrow

Oferim un bilet gratuit numai pentru copiii cu vârsta de 6 ani. Dacă copilul dvs. are 7 ani sau mai mult, trebuie să achiziționați un bilet separat.

Este posibil să faceți o rezervare pentru un bilet dus-întors în Europa?arrow

Da, organizăm și excursii din Moldova în diferite țări europene. Pentru a rezerva un loc, contactați managerul nostru sau completați formularul de pe site și vă vom suna înapoi.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale