background
logo
Moldova - Romania - Franta
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Moldova - Romania - Franta

Doriți să trimiteți un colet sau un pachet din Moldova în Franța? Cu Compania ”Transport Persoane”, acest lucru se poate efectua rapid și la un preț accesibil. Prestăm acest serviciu în mod frecvent și cu diferite mijloace de transport, iată de ce timpul de livrare este foarte scurt. Comparați-ne cu alte companii și convingeți-vă!

Avantajele noastre:

  • șoferi profesioniști de primă clasă;
  • consultanți și manageri amabili;
  • tarife convenabile;
  • gamă largă de servicii și posibilități suplimentare.

Cum să trimiteți un colet

Sunați-ne acum sau trimiteți-ne un e-mail pe una din aplicațiile de mesagerii. Consultanții vă vor explica în detaliu cum să ambalați corect, ce acceptăm pentru expediere, cât va costa și ce garanții oferim. Managerii noștri sunt mereu disponibili și răspund rapid la mesajele primite. Puteți fi siguri că veți avea parte de cea mai mare grijă și atenție. De asemenea, vă rugăm să rețineți că expediem colete din Franța în Moldova și spre alte destinații europene. De asemenea, avem servicii transport marfa.

Sunați acum pentru a afla mai multe!

Întrebări frecvente
Cât de des livrați pachete în Franța?arrow
Efectuăm transportul de mărfuri pe ruta specificată în mod regulat și în cel mai scurt timp posibil. În acest moment, suntem gata să luăm plecări zilnic.
Cât de repede voi primi un răspuns dacă completez un formular pe site?arrow
Vă rugăm să așteptați feedback de la manager în termen de 10 minute. Cererile sunt procesate numai în timpul programului de lucru și în zilele lucrătoare.
Vreau să trimit mărfuri voluminoase, este posibil?arrow

Da, suntem angajați în transporturi acestui tip de marfă, pentru mai multe informații, sunați-ne la numerele de telefon specificate.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale