background
logo
Romania - Moldova
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Romania - Moldova

Servicii de transport marfa si colete pe ruta România-Moldova, sunt asigurate cu succes de către transportpersoane.md. Dacă aveți nevoie să livrați un colet – noi suntem soluția ideală, tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii:

  • contactați-ne – acceptăm aplicații prin conturi personale de clienți pe site, e-mail, prin telefon;
  • informați când și unde doriți să trimiteți coletul, documentele sau alte mărfuri;
  • ascultați managerul;
  • conveniți asupra unei soluții potrivite.

Expedierea coletelor în Moldova

Prețul serviciilor pentru transportul coletului dumneavoastră se face în momentul transferului acestuia către șofer. Tot el vă spune informațiile cu privire la momentul sosirii la destinația destinatarului. În plus, vom solicita de la dvs. numărul de mobil al destinatarului.

Condițiile de livrare a coletelor dumneavoastră sunt simple. Trebuie doar să apelați operatorul nostru pe numerele afișate pe site și să spuneți de unde doriți să trimiteți coletul. Să știți că puteți trimite și din Moldova-România.

Operatorul nostru va verifica programul de trafic și vă va informa în ce zi și la ce oră vor fi trimise coletele de la destinația dumneavoastră. Trimiteți colete din România în Moldova și colete Moldova-România cu încredere. Apelați la operatorul nostru și stabiliți toate detaliile. Atrageți atenția, noi, de asemenea, livrăm și colete Moldova-Italia.

Întrebări frecvente
În ce interval de timp livrăm un colet din România în Moldova?arrow

Livrarea se efectuează de la 24 la 36 de ore, în funcție de punctul de plecare și de destinație. Putem face livrarea "zi de zi" dacă ne contactați chiar la începutul zilei de lucru.

Este posibil să trimit documente din România în Moldova?arrow

Da, acceptăm documente pentru expediere. Asigurați-vă că sunt bine ambalate într-un material de protecție care nu se îndoaie.

Este posibil să primiți un colet din România în Moldova la adresa?arrow

Da, dacă traseul trece prin localitatea dvs. Dacă nu, transferul parcelei se efectuează în conformitate cu condițiile convenite în prealabil.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale