background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Transport de pasageri Moldova - Romania - Luxemburg

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

România - Luxemburg

Autocare confortabile ale Companiei Transport Persoane pornesc zilnic din Chișinău pe ruta Moldova-Luxemburg. Suntem unul dintre cei mai renumiți transportatori care se află pe piață de mulți ani. Dar numai noi dispunem de o gamă completă de avantaje care ne fac să ne diferențiem de ceilalți:

  1. Echipa noastră angajează doar profesioniști care iubesc ceea ce fac și cărora le place să interacționeze cu clienții.
  2. Toți șoferii noștri au cel puțin 5 ani de experiență pe rutele europene și sunt supuși unui control zilnic înainte de a porni la drum.
  3. Menținem cele mai avantajoase prețuri care fac posibilă călătoria cu noi în mod economic în orice oraș din Europa.
  4. Oferim servicii suplimentare de transport, cum ar fi transport de marfă sau trimiterea de colete în Moldova.
  5. Oferim garanții, ne ocupăm de siguranța pasagerilor și de securitatea bunurilor/bagajelor.

Avantajele nostru microbus Moldova-Romania-Luxemburg:

Pentru transportul de pasageri Moldova-Romania-Luxemburg, folosim numai vehicule de ultimă generație, cu toate sistemele în stare bună de funcționare. Respectăm cu strictețe toate standardele de confort în salon. Cu noi puteți călători din Luxemburg în Moldova, precum și de a folosi serviciile de autocar Belgia-Moldova sau de călătorie din Moldova în Italia.

Transportam pasageri zilnic in urmatoarele orase: Luxemburg, Echternach, Rosport, Berdorf, Beaufort, Vianden, Hosingen, Junglinster, Niederanven, Hesperange, Mulder, Koerich, Colmar-Berg, Diekirch, Martellenzh, Boulaide, Esch-sur-Sure, Wiltz, Wincrange, Aselborn, Troisvierges.

Întrebări frecvente
Cum să cumpărați un bilet de autobuz Moldova-Luxemburg?arrow

Noi nu pre-vinde bilete. Puteți rezerva un loc pentru o călătorie prin telefon, prin formularul de pe site sau prin orice mesager. Plata se face la îmbarcarea în autobuz în numerar.

Pot rezerva un loc pentru o altă persoană?arrow

Dacă nu plecați singuri într - o călătorie, dar doriți să rezervați un loc pentru un prieten, coleg sau membru al familiei-da, este posibil! Trebuie să ne contactați sau să comandați un apel invers, să ne spuneți în ce direcție, la ce dată și câte bilete aveți nevoie. De asemenea, vi se va solicita să furnizați numele complet al pasagerului/pasagerilor și numerele de telefon ale acestora.

Cum pot obține informații detaliate despre călătorie?arrow

Dacă doriți să cunoașteți ruta exactă sau ora sosirii în orașul pe care l-ați ales, sunați-ne sau scrieți-ne. Vom fi bucuroși să vă oferim informații complete despre afacere, precum și să răspundem la toate întrebările dvs. despre activitatea companiei noastre.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/