background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Expediere colete si pachete Slovakia - Romania - Moldova

Trebuie să trimiteți un colet în direcția Slovacia-România-Moldova, dar nu sunteți sigur de unde să începeți? Cercetarea serviciilor de transport colete poate fi o misiune dificilă, mai ales atunci când căutați să trimiteți un articol important, valoros sau fragil.

La transportpersoane.md, știm cât de important este să ai un serviciu de livrare de colete în care poți avea încredere. De aceea, ne-am străduit din greu pentru a vă oferi o gamă largă de opțiuni de livrare și colectare a coletelor, care să se potrivească fiecărei nevoi. Compania noastră este o opțiune rapidă și ușoară dacă aveți nevoie urgent să trimiteți un colet.

Deci, ca client, aveți controlul:

  • Să depuneți coletul în locul colectării
  • Putem ajunge la adresă
  • Destinatarii pot ridica, de asemenea coletul de la un loc desemnat
  • Vă puteți urmări coletele în fiecare etapă
  • Oferim siguranță
  • Pentru clienții cu conturi de afaceri există servicii de specialitate suplimentare.

De ce să alegeți Transportpersoane.md?

  • Acoperire de compensare inclusivă. Acoperirea de compensare pentru pierderi sau daune este inclusă în toate serviciile noastre.
  • Echipă de încredere. Oferim livrare colete excelentă de peste 5 de ani.
  • Termene de livrare garantate.

De asemenea, putem aranja livrarea de colete și din Moldova spre Slovacia, cu opriri în România. Vă așteptăm sunetul dvs. pentru a stabili toate detaliile. Atrageti atentia, noi, de asemenea, livram si colete din Romania in Moldova.

Întrebări frecvente
În ce oraș din Moldova pot trimite un colet?arrow

Puteți trimite un colet în orașele prin care trec rutele noastre. Sau puteți ridica coletul din Chișinău. Sunați-ne acum și vă vom spune dacă putem livra coletul în localitatea care vă interesează.

Vreau să mă familiarizez cu regulile de compensare, cum fac acest lucru?arrow

Puteți face cunoștință cu Termenii și condițiile de compensare apelând managerii noștri. Suntem mândri că, în tot timpul activității noastre, am avut doar câteva cazuri în care au fost necesare daune. Dar nu orice companie mare se poate lăuda cu acest lucru.

Aveți reduceri pentru clienții obișnuiți?arrow

Da, Suntem loiali clienților obișnuiți. Vrei sa stii cum poti contacta compania de Transport Persoane? Sunați-ne sau scrieți-ne!

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/