background
logo
Franta - Romania - Moldova
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Franta - Romania - Moldova

Dacă doriți să trimiteți un colet sau un pachet din Franța în Moldova în condiții de siguranță și la un preț avantajos, suntem încântați să vă oferim serviciile noastre. Compania noastră numără mulți ani de experiență în transportul de colete din orașele europene, astfel încât puteți fi siguri de calitatea serviciilor prestate.

De ce să dați preferință ”Transport Persoane” pentru a trimite colete Franta-Moldova:

  1. Ani de experiență.
  2. Rute optime stabilite.
  3. Tot staff-ul are pregătire profesională.
  4. Vehicul nou, funcțional din punct de vedere tehnic.
  5. Preț accesibil pentru servicii.
  6. Garanții de siguranță și securitate.

Pentru a vă convinge de beneficiile pe care le oferim, sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail acum pentru informații suplimentare. Vă rugăm să rețineți că organizăm, de asemenea, transport de persoane și marfă, precum și punem la dispoziție autobuze și remorci pentru închiriere. De asemenea, puteți expedia colete din Moldova în Franța la cele mai accesibile prețuri, care depind de volumul și distanță. De asemenea, avem servicii transport de marfa

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră!

Întrebări frecvente
Cât durează livrarea unui colet din Franța în Moldova?arrow
Perioada de livrare depinde de disponibilitatea celui mai apropiat transport în această direcție și de orașul expeditorului. În medie, durează între 2 și 4 zile.
Cât costă un pachet din Franța în Moldova?arrow

Sunați managerii noștri și vor calcula costul expedierii folosind datele de la dvs. despre greutate și dimensiuni. De asemenea, puteți comanda un calcul preliminar al costului parcelei utilizând formularul de feedback de pe această pagină.

Cum să plasați o expediere?arrow

Pentru plasarea unui colet prin compania noastră, trebuie să apelați numerele de telefon specificate. Consultanții noștri vă vor informa unde, când și cum va fi colectat coletul.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale