background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Transport de pasageri Bucuresti - Chisinau

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

România

Compania noastra este un transportator de încredere, care a fost implicat în transportul de pasageri din Moldova în Europa și înapoi timp de 5 ani. Misiunea companiei noastre este călătoria în siguranță la un preț accesibil, iar pentru aceasta am luat o serie de măsuri. În special, am achiziționat autobuze noi, le deservim în mod regulat, construim rute scurte și convenabile, invităm doar profesioniști să lucreze!

Transportul de pasageri de la București la Chișinău

Transportul de la București la Chișinău se caracterizează prin următoarele caracteristici:

  • numai microbuze noi și complet funcționale;
  • respectarea necondiționată a programului pe traseu;
  • personal politicos, șoferi profesionali la volan;
  • livrarea la adresa specificată în orice oraș care se află pe traseu.

Cum să rezervați un bilet de autobuz din România în Moldova

Pentru a călători din România în Moldova, nu trebuie să plătiți avans pentru un bilet. Este suficient să rezervați un loc prin apel pentru data de interes, să obțineți informații despre locul și ora colectării pasagerilor. Plata biletului se face la ieșire în cash într-o sumă fixă anunțată din timp. De asemenea, vă invităm să faceți o călătorie cu noi pe ruta de întoarcere din Moldova în România. Călătoriile sunt programate zilnic, cu excepția câtorva sărbatori pe tot parcursul anului. Completând formularul de feedback, puteți fi sigur că managerii vor răspunde rapid la mesajul dvs. și nu vă vor face să așteptați mult timp pentru un apel.

Pentru a rezerva un bilet pentru o călătorie cu noi din Bucuresti în Chisinau sau în sens invers - din Moldova în România, sunați sau scrieți-ne - contactele sunt listate pe site. Nu va trebui să așteptați mult timp un răspuns pentru a obține informațiile necesare. Suntem siguri că veți fi plăcut surprinși. Vă rugăm să țineți cont că prestăm servicii suplimentare, cum ar fi transport de marfa; oferim autocare și remorci spre închiriere, de asemenea, punem la dispoziția dumneavoastră serviciile șoferilor noștri. 

Vă recomandăm să remarcați și celelalte rute noastre:

Transportam pasageri zilnic in urmatoarele orase: Iași, Tîrgu Frumos, Tîrgu Neamț, Toplița, Reghin, Cluj, Zalău, Tășnad, Carei, Gura Humorului, Vatra Dornei, Dej, Satu Mare.

Întrebări frecvente
Cât de des călătoresc autobuzele din România spre Chișinău?arrow

În fiecare zi, inclusiv în weekend și aproape toate sărbătorile, suntem pe traseu. Apelați sau utilizați formularul de pe site și rezervați un bilet. Există întotdeauna locuri!

Conduceți la o anumită adresă sau poate ridicați pasageri de acasă?arrow

Locul de întâlnire din București vă va fi chemat telefonic de către operatorul nostru. În ceea ce privește livrarea la adrese - Da, avem acest serviciu inclus în prețul biletului. Dacă totul este în regulă cu documentele dvs. și treceți prin controlul vamal, vă garantăm că vă vom aduce la adresa anunțată.

Ce garantii ofera Transport Persoane?arrow

Asigurăm siguranța completă a pasagerilor pe ruta București-Chișinău, consiliem cu privire la documente. În absența conflictelor cu legea, garantăm livrarea pasagerilor la adresa specificată.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/