background
logo
Moldova - Romania - Olanda
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Moldova - Romania - Olanda

Doriți să trimiteți un colet familiei, prietenilor sau unor parteneri de afaceri? Transport Persoane livrează colete exact la adresa solicitată pe traseul Moldova-România-Olanda, și oriunde în Ungaria, Slovacia, Belgia, Austria, Luxemburg.

Alegând serviciul nostru de livrare colete, obțineți o serie de avantaje evidente:

  • cei mai scurți termeni de livrare a coletelor;
  • livrarea în condiții de siguranță pentru evitarea deteriorării coletelor;
  • combinație optimă de preț și calitate a serviciilor;
  • capacitatea de a urmări coletele online pe parcursul cursei.

Compania noastră depune efort pentru un parteneriat pe termen lung, așa că încercăm să fim cât mai deschiși cu clienții noștri. Cooperarea cu noi este o oportunitate de a primi cea mai largă gamă de servicii. Suntem gata să vă oferim toate informațiile privind livrarea coletelor dumneavoastră, păstrând în același timp confidențialitatea completă.

Costul livrării este calculat în conformitate cu tarifele companiei. La calcul se ia în considerare în primul rând distanța și numarul de kg a coletului.

Oferim posibilitatea de a livra chiar și mobilă, tehnică, instrumente, biciclete sau alte lucruri de valoare. Iar dacă aveți de trimis un colet din Olanda către Moldova sau colete Germania-Moldova, nu ezitați să ne contactați. Serviciile noastre sunt sigure și convenabile la preț!

Întrebări frecvente
Cum pot primi sfaturi detaliate despre expedierea coletelor prin Transport Persoane?arrow
Pentru mai multe informații despre activitatea noastră privind livrarea coletelor și coletelor, vă rugăm să contactați consultanții noștri la numerele de telefon listate pe site.
Cum pot primi sfaturi detaliate despre expedierea coletelor prin Transport Persoane?arrow
Pentru mai multe informații despre activitatea noastră privind livrarea coletelor și coletelor, vă rugăm să contactați consultanții noștri la numerele de telefon listate pe site.
Cum se rezolvă situațiile de forță majoră la livrarea unui colet?arrow
Dacă au apărut din vina noastră, le rezolvăm în favoarea clientului. Dar există factori care nu depind de noi. În acest caz, cerem înțelegere.
Cât de repede va fi livrat pachetul în Olanda?arrow
În medie, durează 3 zile, dar pot exista întârzieri care nu depind de noi. Acestea includ o ședere mai lungă la controlul la frontieră și forța majoră de diferite tipuri.
Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale