background
logo
Ungaria - Romania - Moldova
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Ungaria - Romania - Moldova

Livrarea coletelor Ungaria-România-Moldova prin compania noastră înseamnă comandă rapidă, atitudine atentă față de expedierea dumneavoastră și rute optime de livrare.

Vă garantăm cele mai bune prețuri de livrare a coletelor atât din Ungaria-Moldova, cât și în direcția inversă, colete Moldova-Ungaria.

Avantajele companiei noastre

Ne angajăm să oferim clienților noștri cea mai bună experiență de trimitere de colete de pe piață, la prețuri de neegalat. Verificăm sute de prețuri în fiecare zi pentru a ne asigura că ale noastre sunt cele mai mici.

Aveți o întrebare privind prețul sau asistența? Echipa noastră de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, și vă poate ajuta cu plăcere. Știm că dacă trebuie să trimiteți un colet, doriți ca acesta să ajungă în siguranță și puteți conta pe noi pentru a-l livra la timp.

Suntem întotdeauna bucuroși să vă oferim informații mai detaliate despre condițiile de cooperare și să vă răspundem la toate întrebările.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați online pe viber sau whatsapp sau ne găsiți la numerele de telefon indicate pe site.

Atrageti atentia, noi, de asemenea, livram si colete Italia-Moldova.

 

Întrebări frecvente
Vreau să trimit un colet din Ungaria în Moldova, dar mă tem că este prea scump, unde pot afla prețul?arrow
Da, se poate face. Va trebui doar să spuneți ce parcelă doriți să trimiteți în ce oraș, precum și contactele destinatarilor.
Trebuie să trimit urgent un colet, cât de repede o pot face?arrow
Sunați-ne chiar acum și spuneți-ne unde vă aflați. Vom găsi cea mai apropiată rută către care vă putem transfera coletul și vă vom spune cum să contactați șoferul și cât costă.
Vreau să trimit două colete în două orașe diferite din Moldova la un moment dat, este posibil?arrow

Da, vă putem oferi un astfel de serviciu.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale