background
logo
Belgia - Romania - Moldova
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Belgia - Romania - Moldova

Compania Transport Persoane se ocupă de mulți ani de transportul de pasageri și de transportul marfă, iar acum și-a extins gama de servicii. Cu ajutorul nostru, puteți trimite colete din Belgia în Moldova, precum și în direcția opusă - din Moldova în Belgia.

De ce să ne alegeți pe noi?

Dacă nu doriți să plătiți prea mult, vreți să beneficiați de servicii bune și o garanție că pachetul dumneavoastră va ajunge rapid și intact, sunați-ne. Lucrăm de mulți ani în diferite destinații europene și am perfecționat procesul la maximum.

Cum să utilizați serviciile noastre?

Dacă aveți întrebări legate de colaborarea cu noi, îi puteți întreba pe managerii noștri, care răspund prompt la apelurile și mesajele primite. Nu vă vom lăsa să așteptați! Veți primi informații despre cum să pregătiți corect coletul, care va fi prețul, cum și unde să îl transmiteți. Puteți fi siguri - coletul va fi înmânat direct destinatarului.

Lucrăm în diferite destinații europene, astfel încât puteți trimite un colet din Germania în Moldova prin intermediul nostru. Vă rugăm să acordați atenție și serviciilor noastre suplimentare de transport.

Întrebări frecvente
Cum vă pot livra un pachet dacă sunt departe de biroul dvs.?arrow
Nu este necesar să transferați un colet sau un colet la biroul nostru. Șoferul autobuzului preia plecările. Sună-ne acum să ne spui unde și când îl poți întâlni.
Cât timp este timpul mediu de livrare a unui colet în Moldova?arrow
În funcție de orașul în care vă aflați, livrarea coletelor poate dura între 1 și 3 zile. Pentru a afla timpul exact de călătorie, apelați numerele de telefon listate pe site.
Vreau să aflu mai întâi costul livrării și abia apoi să-l aranjez, este posibil?arrow

Sigur. Pentru a afla costul livrării, trebuie să completați formularul de pe această pagină sau să ne sunați/scrieți folosind o metodă convenabilă de comunicare. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să calculați costul parcelei.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale