background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Expediere colete si pachete Luxemburg - Romania - Moldova

Aici, transportpersoane.md, ne mândrim că oferim servicii de livrare colete la prețuri accesibile din Luxemburg către Moldova, și colete din Moldova-Luxemburg. Indiferent dacă trimiteți un cadou, expediați un colet de afaceri sau trimiteți alte bunuri, ne face plăcere să vă ajutăm.

Indiferent de unde trebuie să expediați, vă putem oferi un preț competitiv pentru cerințele dvs. de servicii de transport de colete. Indiferent dacă trimiteți în Moldova, România, Austria, Slovacia, Ungaria sau altă țară din Europa, putem expedia cele mai multe colete în toate formele și dimensiunile.

Cum se trimite un colet

Când trimiteți un colet, este esențial să vă asigurați că articolele dumneavoastră sunt ambalate corespunzător pentru a le păstra în siguranță în timpul călătoriilor. Ar trebui să folosiți cutii rezistente și să umpleți orice spațiu din cutie cu materiale de ambalare.

Când trimiteți colete prin intermediul companiei noastre, puteți fi sigur că vă aflați pe mâini bune. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar sau simțiți că nevoile dvs. sunt unice, vă rugăm să contactați echipa noastră. Atrageti atentia, noi, de asemenea, livram si colete Moldova-Italia.

Întrebări frecvente
Am cerințe speciale de livrare, le puteți îndeplini?arrow

Sunați-ne și vom discuta. Uneori, clienții noștri înțeleg prin "cerințe speciale" ce este o procedură standard pentru noi. De exemplu, livrarea la adresă.

Lista articolelor interzise nu include bani, este posibil să le livrați?arrow

Conform legislației majorității țărilor, este interzisă trimiterea de bani sub orice formă într-un colet.

Ce date trebuie să trimiteți?arrow

Pentru a putea livra coletul dvs., trebuie să cunoaștem numele și prenumele destinatarului, adresa exactă a acestuia, împreună cu codul poștal și numărul de telefon. Dacă nu doriți să faceți o chitanță la adresă, puteți furniza doar numele și numărul de telefon.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/