background
logo
Olanda - Romania - Moldova
De la*
Destinatia*
Data expedierii*
Dupa expedierea comenzii, noi o sa va revenim cu un apel, pentru confirmarea datelor indicate.

Expediere colete si pachete Olanda - Romania - Moldova

Lucrând constant pentru a-și îmbunătăți serviciul, compania Transport Persoane oferă cele mai avansate soluții în domeniul livrărilor de colete din Olanda-România-Moldova. Dacă aveți nevoie să trimiteți unul sau mai multe colete, suntem gata să vă ajutăm la organizarea procesului de livrare. Garantăm siguranța coletului transportat.

Cel mai adesea, serviciile de curierat sunt necesare atunci când mărfuri mici sau valoroase sunt trimise în țară sau invers colete din Moldova în Olanda si colete Franta-Moldova. Pot fi documente, bunuri, obiecte de uz casnic sau alte tipuri bunuri. Curierul va livra coletul direct la ușa destinatarului. Dacă este necesar, coletul va fi livrat într-un anumit timp convenit cu expeditorul în etapa de comandă. Încercăm să creăm cele mai confortabile condiții pentru clienții noștri.

Cooperarea cu transportpersoane.md reprezintă o serie de avantaje:

  • transportul mărfa la orice destinație;
  • capacitatea de a urmări locația încărcăturii în timp real;
  • suport informațional 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână;
  • o gamă largă de servicii suplimentare.

Costul indicat al serviciilor se bazează pe informațiile furnizate de dumneavoastră, precum și pe tarifele standard ale companiei și poate scădea sau crește după clarificarea parametrilor coletelor dumneavoastră. Timpii de transport sunt aproximativi. Timpul real de tranzit poate varia.

Pentru a trimite un colet, sunați la numerele indicate pe site. Specificați parametrii încărcăturii și adresa exactă a destinatarului. Dacă aveți nevoie de sfaturi suplimentare - vă ajutăm cu mare drag.

Întrebări frecvente
Pot să te sun în weekend pentru a urmări locația coletului?arrow

Puteți, desigur, să ne sfătuim clienții 7 zile pe săptămână. În weekend, poate dura puțin mai mult decât de obicei pentru a răspunde, dar cu siguranță vă vom acorda atenție.

Vreau să trimit valori mobiliare din Olanda în Moldova, pot să o fac?arrow

Da, desigur! Livrăm astfel de colete și colete. Vă rugăm să le împachetați cu atenție și strâns. La rândul nostru, vom avea grijă de transportul în siguranță.

Destinatarul va trebui să meargă pentru expediere acolo unde este convenabil pentru șofer sau va fi adus acasă la el?arrow

Ambele metode sunt posibile, în funcție de cât de convenabil este pentru destinatar și dacă șoferul nostru are posibilitatea fizică de a vizita adresa specificată.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale