background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Transport Germania Moldova prin Romania

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

România - Germania

Compania noastra ofera transport de pasageri din Germania in Moldova, cu destinatia finala in Chisinau. Am muncit din greu pentru a construi rute scurte, optime, cu o vizită în cele mai mari orașe europene. În același timp, ne-am asigurat că prețurile pentru călătorii sunt accesibile pentru toti.

Cu ce depășește compania noastră, care oferă o călătorie cu autobuzul din Germania în Moldova:

  • specialiști calificați și cu experiență în lucrul cu clienții și șoferii;
  • autocar noi Germania-Moldova echipate cu cea mai recentă tehnologie;
  • serviciu gratuit "Livrare la adresa";
  • garanții de securitate;
  • este posibil să se organizeze transportul de mărfuri în Europa.

Caracteristici distinctive ale autocar noastre pentru transportul de pasageri Germania-Moldova

Înțelegem că o călătorie cu autobuzul Germania-Moldova este un proces lung și obositor,noi, pe cât posibil, am avut grijă de confortul pasagerilor noștri:

  • scaune confortabile cu spătare și cotiere reglabile;
  • aparate de aer condiționat cu filtrare aerului;
  • sisteme de încălzire;
  • sistem multimedia, pentru a nu plictisi pe drum;
  • întotdeauna interior perfect curat.

Cum să călătoriți cu noi autobuzul Germania-Moldova

Pentru a rezerva locuri în autocar Germania-Moldova, scrieți-ne sau sunați: toate informațiile de contact le veți găsi pe site-ul nostru. Sau simplu completați formularul de feedback și vă vom suna înapoi în termen de 15 minute. Zborurile noastre sunt regulate și trecem prin România. De asemenea, dorim să vă oferim microbuz Moldova-OlandaMai multe informații despre rute puteți obține contactându-ne la telefon. Este posibil și transportul pe ruta retur, pentru ca există autocar Chișinău-Germania.

Transportam pasageri zilnic in urmatoarele orase: Berlin, Hamburg, Munchen, Koln, Frankfurt, Stuttgart, Dusseldorf, Dortmund, Essen, Bremen, Dresden, Leipzig, Hanovra, Nürnberg, Duisburg, Bochum, Wuppertal, Bielefeld, Bonn, Münster, Karlsruhe, Mannheim, Wiesbaden, Augsburg, Gelsenkirchen Moenchengladbach, Braunschweig, Chemnitz, Aachen, Kiel, Halle, Magdeburg, Krefeld, Freiburg im Breisgau, Lübeck, Oberhausen, Erfurt, Rostock, Mainz, Kassel, Hagen, Saarbrücken, Hamm, Mülheim an der Ruhr, Leverkusen, Ludwigshafen am Rhein, Oldenburg, Potsdam, Solingen, Herne, Osnabrück, Neuss, Heidelberg, Darmstadt, Paderborn, Regensburg, Ingolstadt, Würzburg, Wolfsburg, Ulm, Bottrop, Heilbronn, Fürth, Gottingen, Recklinghausen, Pforzheim, Offenbach, Remscheid, Reutlingen, Bergisch Gladbach, Bremerhaven, Koblenz, Jena, Trier, Erlangen, Moers, Cottbus, Hildesheim, Siegen, Salzgitter, Kaiserslautern, Witten, Gera, Iserlohn, Gütersloh, Zwickau, Schwerin, Duren, Hanau, Esslingen am Neckar, Ludwigsburg, Ratingen, Lunen, Dessau, Marl, Tubingen, Flensburg, Velbert, Villingen-Schwenningen, Minden.

Curse Germania - Moldova cu TransportPersoane

Compania TransportPersoane ofere servicii de transport din Germania în Moldova, respectând standarde înalte de calitate. Înțelegem cât de importantă este această călătorie pentru dumneavoastră și facem tot posibilul ca fiecare client să se simtă confortabil și în siguranță pe parcursul întregului drum. Datorită experienței îndelungate și profesionalismului personalului nostru, am câștigat încrederea și loialitatea multor clienți.

Personal experimentat

Compania TransportPersoane dispune de personal experimentat și calificat. Șoferii noștri trec printr-un proces riguros de selecție și instruire periodică pentru a respecta cele mai înalte standarde de siguranță și calitate a serviciilor. Angajații noștri au o cunoaștere excelentă a rutelor și caracteristicilor drumurilor, ceea ce le permite să manevreze eficient și în siguranță microbuze Germania - Moldova în orice condiții.

Respectarea termenelor

Înțelegem cât de important este pentru dumneavoastră să ajungeți la destinație la timp. TransportPersoane respectă cu strictețe programul și garantează respectarea tuturor termenelor. Planificăm cu atenție fiecare cursă pentru a minimiza riscurile întârzierilor. Scopul nostru este să vă asigurăm o călătorie liniștită și sigură, știind că veți ajunge la timp.

Condiții confortabile

Acordăm o atenție deosebită confortului pasagerilor noștri. Parcul auto este format din vehicule moderne și confortabile, echipate cu tot ce este necesar pentru o călătorie plăcută. Fiecare autocar Germania - Chisinau este dotat cu sistem de aer condiționat, Wi-Fi gratuit și sisteme multimedia, pentru ca călătoria dumneavoastră să fie cât mai plăcută și comodă. De asemenea, oferim posibilitatea de a încărca dispozitivele mobile și alte facilități care fac călătoria și mai confortabilă.

Fiabilitate și siguranță

Asigurăm standarde înalte de siguranță în fiecare etapă a călătoriei, de la starea tehnică a vehiculelor noastre până la profesionalismul șoferilor noștri.

 

Compania TransportPersoane este mândră de reputația sa de transportator de încredere și se străduiește să îmbunătățească constant calitatea serviciilor oferite. Vă mulțumim pentru încredere și suntem siguri că călătoria dumneavoastră cu noi va fi confortabilă, sigură și plăcută. Cu TransportPersoane, sunteți întotdeauna pe mâini sigure!

 

Întrebări frecvente
Cum să rezervați un bilet pentru autobuzul Germania-Moldova?arrow

Pentru a rezerva bilete, vă rugăm să contactați centrul nostru de contact. Managerii vor informa costul în funcție de orașul de plecare și de orașul de sosire. Vă rugăm să rețineți că nu este nevoie să plătiți în avans biletul. Plata se face în procesul de îmbarcare în autobuz.

Transportul se efectuează pe autobuze noi?arrow

Da, există doar autobuze noi în flota noastră care sunt supuse întreținerii regulate și întreținerii preventive. Acestea sunt echipate cu sisteme de încălzire și aer condiționat, există televizoare, scaune confortabile reglabile. Cabina este spațioasă, există rafturi pentru bagaje de mână și plase (pe spătarele scaunelor) pentru depozitarea obiectelor personale. Vom organiza cea mai confortabilă călătorie pentru tine!

Garantăm livrarea la adresa specificată?arrow

Da, oferim livrare la adresa specificată, dacă documentele dvs. respectă cerințele legislației tuturor țărilor prin care trecem. Adică, dacă serviciile de frontieră nu au niciun motiv să vă scoată din autobuz, Vă vom oferi transport la adresa dorită (chiar și noaptea), fără plată suplimentară..

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/