background
logo
Информация и покупка билетов теперь в телеграм боте:  TicketHelpInfo Bot

Transport de pasageri Moldova - Romania - Austria

Transportul pasagerilor se efectueaza zilnic la amiaza din Chisinau

Transportarea pasagerilor se efectueaza pina la adresa pe care o specificati

România - Austria

Aveți chef de o aventură? Doriți să călătoriți, să descoperiți lumea? Sau aveți nevoie de o deplasare în scop de serviciu? Răspunsul la toate aceste întrebări le găsiți la noi. Vă punem la dispoziție un serviciu impecabil de transport persoane pe ruta Moldova-Austria.

Oferim asistență personală, tehniciană și șoferi experimentați. Vă răspundem la solicitările dumneavoastră cât mai curând posibil. Ne puteți contacta în orice moment al zile, în orice zi a săptămânii și în orice situație.

Avantajele transportului nostru pe ruta Moldova-Austria

Suntem cei mai buni în transportul de pasageri, rutiera Moldova-Austria și de aceea:

  • Echipă de profesioniști, șoferi atenți și prietenoși.
  • Disponibilitate 24/7.
  • Autocare moderne, cu toate condițiile pentru o călătorie plăcută.
  • Siguranță.
  • Prețuri accesibile, în funcție de nevoile dvs.

Depunem tot efortul pentru ca transportul de persoane sa fie cât mai confortabil și să rămâneți doar cu emoții frumoase. De asemenea, vă sugerăm să aruncați o privire la celelalte servicii ale noastre, de exemplu, autocar Germania-Moldova.

Rutiera Moldova-Austria impreună cu Transport Persoane

De asemenea oferim servicii de transport marfa de pasageri fiabil și din Austria spre Moldova, astfel că nu trebuie să vă faceți griji în plus pentru când veți dori să vă întoarceți înapoi. Șoferii noștri sunt foarte experimentați și vorbesc cel puțin o limbă străină, și cu siguranță vă vor oferi tot ajutorul. Oferim garanție respectând standarde înalte. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon de pe site. Atrageți atentia, noi, de asemenea, avem și serviciu transport pentru rutiera Moldova-Chehia. Vom fi bucuroși să facem parte din călătoria dvs.!

De altfel, puteți călători cu noi pe următoarele rute: 

Transportăm pasageri zilnic în următoarele orașe: Schwechat, Hollabrunn, Viena, Parndorf, Nickelsdorf, Fischamend, Eisenstadt, Ebreichsdorf, Brunn am Gebirge, St. Pölten, Melk, Amstetten, Linz, Gmunden, Salzburg, Wels, Bad.

Întrebări frecvente
Este posibil să rezervați o călătorie pentru clienții corporativi?arrow

Da, avem condiții individuale pentru a lucra cu clienții corporativi. Dacă sunteți un reprezentant al companiei și sunteți în căutarea unui partener de transport de încredere, sunați-ne! Suntem gata să vă oferim condiții de cooperare reciproc avantajoase!

Este posibil să luați animale într-o călătorie?arrow

Da, puteți, dacă sunt într-o pungă portabilă, care transportă și au un pașaport veterinar. De asemenea, animalele nu ar trebui să reprezinte un pericol pentru sănătatea și viața altor pasageri. Animalele exotice, bolnave și mari nu sunt permise pentru transport.

Cât de des plecăm din Moldova spre Austria?arrow

Plecăm zilnic din Chișinău spre Austria. Vă rugăm să verificați ora de plecare a autobuzului prin telefon cu consultanții noștri. De asemenea, vă este anunțat la rezervarea biletelor.

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale
/* функция возвращает true*/