logo

Inchirieri microbuze cu sofer sau fara sofer

Închirierea autocarelor în Chișinău este o activitate suplimentară a companiei noastre. Deținem deja mai mult de 10 modele în garajul nostru și intenționăm să îl extindem și mai mult. Aveți posibilitatea să închiriați un autocar pentru orice eveniment corporativ sau sărbătoare de familie. Contribuim la organizarea de mici sărbători, dar și de concerte de mare amploare, conferințe etc. În plus, compania noastră oferă servicii de închiriere de autocare interurbane la prețuri accesibile.

Închirierea de microbuze

Compania ”Transport Persoane” este pregătită să răspundă nevoilor clienților mai mari și ale persoanelor fizice. Dispunem de un parc de autocare cu o capacitate de 15, 20, 30 și 40 de locuri. Doriți să închiriați un microbuz? Solicitați un callback și veți fi contactat de unul dintre reprezentanții noștri în câteva minute. Suntem siguri că vă vom putea oferi condiții de afaceri atractive. Lăsați-vă convinși și dumneavoastră!

Închirierea autocarului cu șofer

Dacă aveți un șofer disponibil, suntem gata să vă punem la dispoziție astăzi orice vehicul din garajul nostru. Managerii vor pregăti documentele necesare, iar contractual va fi gata în termen de o oră. Acest lucru este foarte convenabil dacă aveți nevoie urgentă de un vehicul. De asemenea, avem grijă și de alți clienți, de aceea la noi puteți comanda autocar sau microbuz cu șofer. Prețul unui astfel de serviciu vă va surprinde în mod plăcut!

Motive pentru a ne alege:

  • condiții contractuale transparente;
  • oferte de cooperare reciproc avantajoase;
  • autocare noi, funcționale și confortabile, de diferite capacități;
  • competența de a gestiona comenzi urgente;
  • disponibilitatea serviciilor prestate de șoferi;
  • închirieri pe termen îndelungat și distanțe mari;
  • echipă amabilă și atentă, mereu gata să vă ajute.

Fiți atenți la încă unul dintre serviciile noastre suplimentare – închirierea traulelorVă invităm să cooperați!

Aveti intrebari? Comandati un apel
Daca aveti intrebari, puteti comanda un apel, suplinind forma intrucind datele personale